parteneriate puternice,
impact puternic * începe astăzi dezvoltării femeilor talentate din România

ne-am luat angajamentul

să ajutăm femeile să prospere, oferindu-le șanse egale

Partenerii noștri au aceeași viziune. Ei au adoptat politici care oferă șanse egale la toate nivelurile. Această nouă gândire, pe lângă faptul că este responsabilă din punct de vedere social, este, de asemenea, imperativă pentru sustenabilitatea companiei.

Descoperiți companiile care susțin activ egalitatea de gen în ceea ce privește șansele și încurajează femeile să avanseze și să crească.

partenerul principal

Vodafone

Unic prin amploarea sa, ca fiind cea mai mare companie de comunicații din Europa și Africa, Vodafone transformă modul în care trăim și lucrăm prin inovație, tehnologie, conectivitate, platforme, produse și servicii. Vodafone operează rețele mobile și fixe în 21 de țări și colaborează cu rețele mobile din alte 52 de țări.

Vodafone este lider mondial în Internet of Things (IoT), conectând peste 142 de milioane de dispozitive și platforme prin inovație. Acestea se aliniază cu aspirațiile societății pentru orașe mai curate și mai sigure, transport mai bun și agricultură îmbunătățită. Conducerea digitală a Vodafone schimbă, de asemenea, modul în care guvernele oferă asistență medicală, educație și modul în care întreprinderile, în special întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri), deservesc clienții. Scopul Vodafone este să ne conectăm pentru un viitor mai bun, permițând o societate digitală incluzivă și durabilă. Luăm pași semnificativi pentru a reduce impactul nostru asupra planetei noastre, devenind zero net până în 2040, cumpărând 100% din energie electrică din surse regenerabile din Europa și în întregii zone de acoperire, până în 2025 și reutilizand sau reciclând 100% din echipamentele noastre inutile. Vodafone lucrează în mod proactiv pentru a extinde accesul la conectivitate pentru comunitățile rurale, studenți și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. De mai bine de 30 de ani, Fundația Vodafone a sprijinit comunitățile din Europa și Africa în domenii precum sănătate, educație și egalitate.

Susținem diversitatea și incluziunea prin politicile noastre de concediu de maternitate și concediu parental, dând putere femeilor prin conectivitate și îmbunătățind accesul la educație și la competențe digitale pentru femei, fete și societate în general. Suntem respectuoși față de toți indivizii, indiferent de rasă, etnie, dizabilități, vârstă, orientare sexuală, identitate de gen, credință, cultură sau religie.

partener strategic

Musette

Musette este o companie de pantofi și genți de lux. Toate produsele sunt fabricate integral in Europa. Fondată în 1992 ca companie comercială, Musette este în prezent un brand de modă de lux care cuprinde încălțăminte pentru femei și bărbați, genți, articole din piele și alte accesorii.

Designul este dezvoltat în Italia și supravegheat de o echipă condusă de Cristina Batlan. Musette este noul lux, neconvențional și autentic. Un stil care exprimă noi forme de eleganță, prezentându-se ca un clasicism modern, bazat pe creativitate superioară. Identitatea puternică a mărcii Musette a evoluat de-a lungul anilor fără a uita niciodată rădăcinile sale. Creațiile îmbină, într-un mod provocator, dar fermecător, estetica tradițională cu tendințele de top ale momentului. Musette este un brand a cărui esență constă în caracteristicile contrastante.

forever diamonds

Kultho

Simboluri ale rafinamentului si elegantei, magazinele KULTHO creeaza spatiul perfect pentru o experienta unica in universul fascinant al bijuteriilor si ceasurilor.

KULTHO spune o poveste despre rafinament si emotie prin fiecare bijuterie care va incanta simturile in toate momentele importante din viata. Colectiile de ceasuri si bijuterii prezentate de KULTHO sunt o impletire intre designul modern si arta bijuteriei artizanale traditionale, oferindu-va o expresie a luxului autentic.

Va invitam intr-o incursiune fermecatoare, unde branduri de renume va vor captiva prin rafinamentul detaliilor si stralucirea bijuteriilor incrustate cu diamante.